Лудогорец разсипа уелските слабаци от Конас Куей със 7:0 в третата си контрола на английска земя.

Този път обаче противникът на "Орлите" бе доста слаб и успехът на тима можеше да бъде много по-убедителен.

Първите минути логично започнаха добре за разградчани и Мисиджан отправи удар в 9-ата минута, който се оказа неточен, но след постепенния си натиск Лудогорец стигна до попадение и откри резултата.

В 23-ата минута новото попълнение Вандерсон центрира към Кишада, който се разписа от близка дистанция и даде аванс на българския шампион в резултата.

Десетина минути след това Ешпиньо бе на косъм от гол, но негов удар се отби в гредата. В 44-ата минута все пак Лудогорец стигна и до второ попадение. Светльо Дяков изведе Вандерсон сам срещу вратаря и кариоката не сгреши.

В 67-ата минута Златински отправи удар, който обаче в крайна сметка се получи като извеждащ пас към Абало и последният безпроблемно вкара от близка дистанция.

Три минути по-късно Марселиньо бе намерен от Мишо Александров на добра позиция и безпроблемно реализира за 4:0. Голеадата продължи с пълна сила и в 76-ата минута Абало вкара втори гол в срещата след хубаво подаване на Златински и прекрасен диагонален удар.

В 87-ата минута Анисе вкара дебютен гол за отбора след удар по земя от 4-5 метра, а крайното 7:0 бе оформено от Безяк в 90-ата минута след пас на Абало.

ЛУДОГОРЕЦ - КОНАС КУЕЙ 7:0
1:0 Кишада 23
2:0 Вандерсон 44
3:0 Абало 67
4:0 Марселиньо 70
5:0 Абало 76
6:0 Анисе 87
7:0 Безяк 90

ЛУДОГОРЕЦ: Чворович, Кайсара, Моци, Барт, Витиня, Мисиджан, Дяков, Ешпиньо, Луму, Вандерсон, Кишада (през втората част влизат: Терзиев, Минев, Шоко, Анисе, Златински, Абало, М. Александров, Марселиньо, Безяк, Мантула, Ал. Александров)