Нападателят на ЦСКА Мартин Камбуров обяви, че Емил Гъргоров-Бадема може да се завърне при армейците и отново да облече червената фланелка.

Както е известно, миналата седмица Бадема си събра багажа от лагера на отбора в Боровец и скъса с клуба, заради неполучени две заплати и осем премии.

"Аз се опитах да се абстрахирам от всичко това, което се случи. Мисля, че всички съвестно си вършихме работата, стараехме се отборът да се подготви добре".

"Казах и при идването ми, че Стойчо Младенов е човекът, който обединява ЦСКА, и мисля, че Бадема ще се върне. Надяваме се всички да се върне".

"Той е човек, който е много полезен за ЦСКА и не мисля, че има някаква толкова голяма драма около ЦСКА. Искам да се върне и дай Боже да се случи".

"Когато ме пуснат в игра, ще се старая да давам максимума от себе си, а кога ще вкарвам, то зависи от мен си – в каква форма ще бъда", каза Камбуров на летище "София" при заминаването на ЦСКА за лагер в Холандия.

Ето и групата за лагера на ЦСКА: Стоян Колев, Анатоли Господинов, Злати Златев, Апостол Попов, Васил Попов, Пламен Крачунов, Александър Тунчев, Божидар Чорбаджийски, Тони Стоичков, Юлиян Чапаев, Здравко Илиев, Бриан Ереро, Венцислав Василев, Стивън Съндей, Ивайло Чочев, Еденилсон Бергонси, Иван Маркович, Борис Галчев, Антон Карачанаков, Неманя Милисавлевич, Иван Стоянов, Тони Силва, Петър Витанов, Маркиньос и Мартин Камбуров.